Новини КРЕАТИВЕН ЦЕНТЪР РУСЕ ПОДАРИ ЧАСОВЕ ДИГИТАЛНО РИСУВАНЕ НА МНОГО МЛАДЕЖИ

Декември05, 2022


На 03.12. 22 в Креативен център Русе се проведе събитието: Ден на отворените врати.

Много от младежите в Русе имаха възможността да посетят абсолютно безплатно Центъра и да рисуват на професионалната техника с която е оборудвана залата, а именно - Професионални графични таблети Wacom, мощни компютри и 4K монитори. Децата се докоснаха до професионалния софтуер на Adobe- Photoshop  и нарисуваха украсени елхи  и аниме герои. Някой от децата вече са участвали в курсовете на Креативния център и показаха на новодошлите как се работи с професионален софтуер. По-малките от своя страна, изработиха дигитални коледни  картички за своите семейства. Освен децата, да рисуват седнаха и някои от родителите.

Напоследък Креативен център Русе нашумя с професионалното си отношение и висококачествената си техника в цяла северна България. Новите курсове, които Центъра организира, предизвикаха голям интерес и поради тази причина залата ще бъде отворена за свободен достъп от понеделник до събота, за да може да зарадва всички свои посетители. Записването се осъществява чрез предварително обаждане на телефон 0897 62 66 69.  Така че, ако още се чудите, побързайте местата са ограничени. 


Още новини

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Март03, 2023

„Българийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха,…

Използвайки сайта, вие се съгласявате, че използваме бисквитки, за да подобрим изживяването, да персонализираме съдържанието и рекламите и да анализираме трафика. Вижте нашата <a href="/politika-za-biskvitkite"> Политика за бисквитките</a>.