Новини Стартираха два курса по проект Креативност- финансиран частично от Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес.

Ноември18, 2022


Тази седмица 15.11.22 /вторник/ и 17.11.22/четвъртък/ в Креативен център Русе, стартираха два курса  по проект Креативност- финансиран частично от Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес.  Които бяха онлайн курсът “Мениджмънт и програмиране във видеоигрите” и  Клуб по интереси”  на живо в залата на центъра.  Учениците от “НУИ „Проф. Веселин Стоянов” посетиха залата в четвъртък и навлязоха в потока на дигиталните технологии и креативните изкуства. И двата модула ще продължат до края на 2022 година и ще помогнат на много деца от Русе и региона в кариерното им ориентиране.


Още новини

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Март03, 2023

„Българийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха,…

Използвайки сайта, вие се съгласявате, че използваме бисквитки, за да подобрим изживяването, да персонализираме съдържанието и рекламите и да анализираме трафика. Вижте нашата <a href="/politika-za-biskvitkite"> Политика за бисквитките</a>.