КУРС ADOBE PHOTOSHOP ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

  • play Начало:15.03.2023

  • clock1 месец

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ: ВЪЗРАСТНИ: ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ОТ 18:00-20:00 ЧАСА С ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА ЧАСТ ОТ ПРОФЕСИЯ;         ДЕЦА:ВСЯКА СЪБОТА ОТ 15:00 - 17:00 ЧАСА;

Цена:100 лв.

Това е най-използваният софтуерен инструмент за редактиране на снимки, манипулиране на изображения и ретуширане за множество формати на изображения и видео файлове. Инструментите в Photoshop позволяват да се редактират както отделни изображения, така и големи партиди снимки.

По време на обучението, ще се запознаете с работа с форми и използването им във Фотошоп с цветове, опознаване на инструментът pen tool, използване за селекция и работа с криви. Ще се запознаете и с изучаване на Camera Raw менюто на фотошоп, при обработка на Raw формати, какво представляват те и как да оползотворим снимките ни. Ще работите със слоеве, блендинг опции, лейър ефекти, маски, бързи маски и цялостна разбивка на менюто с лейъри. Ще се научите как да правите колаж от снимки, екшън скриптове и създаване на панорама от 3 снимки във фотошоп.

 

Умения, които ще придобиеш:

Работа с основни инструменти, менюта и табове във Photoshop

Използване на бързи клавишни комбинации

Работа със селекции, маски и Smart обекти

Обработка на текст, специални ефекти и филтри

Обработка на растерни изображения

Подготовка на изходни файлове за печат (CMYK) или уеб (RGB)

Използвайки сайта, вие се съгласявате, че използваме бисквитки, за да подобрим изживяването, да персонализираме съдържанието и рекламите и да анализираме трафика. Вижте нашата <a href="/politika-za-biskvitkite"> Политика за бисквитките</a>.