ЛЯТНА КРЕАТИВНА АКАДЕМИЯ

  • play Начало:15.06.2023

  • clock2 месеца

Добре дошли в Лятната креативна Академия за деца! Ние сме център за обучение, който се фокусира върху бъдещото развитие на децата в дигиталните креативни индустрии. 

Цена:100 лв.

През лятната ваканция предлагаме специален курс, който има за цел да научи децата да рисуват на графични таблети с използването на популярния софтуер Adobe Photoshop.

В рамките на този курс, децата ще се научат на основни техники и стилове в дигиталното рисуване, което ще им помогне да развият творческите си способности. Те ще имат възможност да създават уникални персонажи и да разработват техниките си в областта на character design. Освен това, децата ще се запознаят с рисуването във виртуална среда и ще научат как да работят в екип, което са важни умения за бъдещата им работа в креативните индустрии.

Нашият курс има редица ползи за децата. Те ще придобият ценни знания и умения, които ще ги подготвят за бъдещите им професионални предизвикателства. Освен това, те ще имат възможността да се изразят творчески и да развият своя собствена уникална стилова идентичност. Курсът им предоставя вълнуващо и забавно преживяване, като в същото време ги насочва към успех в дигиталните креативни индустрии.

Присъединете се към нас в Лятната креативна Академия за деца и нека заедно открием вълшебството на цифровото изкуство!

 Побързайте! Местата са ограничени! можете да се запишете на телефон: 0897 62 66 69

или чрез формата за записване https://forms.gle/qfYY4VtCoK8Kytxz5

 

Използвайки сайта, вие се съгласявате, че използваме бисквитки, за да подобрим изживяването, да персонализираме съдържанието и рекламите и да анализираме трафика. Вижте нашата <a href="/politika-za-biskvitkite"> Политика за бисквитките</a>.